Hirdetés

Bambi vérengző fenevad lesz egy horrorfilmben

|

A szelídnek hitt őzike bosszúhadjáratba kezd anyja meggyilkolása után.

Hirdetés

Generációk nőttek fel a Disney 1942-ben bemutatott rajzfilmjén, amelynek alapját a magyar zsidó felmenőkkel rendelkező osztrák író, Felix Salten 1923-ban megjelent regénye, a Bambi: Eine Lebensgeschichte aus dem Walde képezte. 2022. január 1-jén, 99 évvel a publikálását követően szabadon felhasználhatóvá vált történet akárcsak a benne felbukkanó karakterek, így más semmi akadálya nincs annak, hogy a bűbájos őzgidából a vadászok réme váljon egy véres horrorfilmben.

Ugyanaz a Rhys Frake-Waterfield kíván élni a kínálkozó lehetőséggel, akinek köszönhetően a Micimackó: Vér és méz (Winnie The Pooh: Blood and Honey, valamint a Pán Péter: Rémálom Sohaországban (Peter Pan: Neverland Nightmare) is megvalósul. Az említett úriember csupán executive produceri minőségben felügyeli majd a projektet, a rendezéssel járó terheket Scott Jeffrey vállalta magára - írja a Dread Central.

Hirdetés

A Bambi: The Reckoning a jól ismert történetet meséli el, csak éppen sokkal komorabb és durvább formában, ihletadóként A rítus című netflixes horrort nevezték meg az alkotók. Az anyja meggyilkolása okán teljesen megveszett, és ezért az erdőbe tévedőket terrorizáló őzike kapcsán fontos tudni, hogy Jeffrey-ék nem használhatják Disney interpretációját, azaz bárhogy is nézzen majd ki Bambi, külseje nem hasonlíthat túlzottan a rajzfilmben láthatóra.

Egyébként aki inkább a klasszikus vonalon maradna, és úgy élné újra gyermekkori traumáit, annak a Disney élőszereplős Bambi filmjét (nyilván úgy élőszereplős, ahogy az Oroszlánkirályt mondják annak) érdemes szemmel tartania.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)