Hirdetés

Folytatást kap Az elit alakulat és a The Pacific

|

Az Apple megbízásából készít új, második világháborús sorozatot Steven Spielberg és Tom Hanks.

Hirdetés

A 2000-es évek elején nemcsak a videojátékiparban, de a filmiparban is kedvelt téma volt a második világháború, ekkor született meg a fantasztikus Az elit alakulat sorozat is. Bár a The Pacific - A hős alakulat nem lett annyira jó, az sem sikerült rosszul.

Hirdetés

Hamarosan érkezik ezek utódja, a Masters of the Air, melyből amerikai bombázópilóták történetét ismerhetjük meg. A vezető produceri feladatokat Steven Spielberg és Tom Hanks látják el, a széria alapjául pedig Donald L. Miller azonos című könyve szolgál majd, ezt ülteti át John Orloff, aki Az elit alakulaton is dolgozott. A sorozat kizárólag az Apple TV+-on lesz elérhető. 

Szerettétek az előző két szériát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)