Hirdetés

Bánja-e Chris Pine, hogy az ő hálószövője kimaradt a Pókember: Nincs hazaút stábjából?

|

Chris Pine alakította a Pókember: Irány a Pókverzum! egyik falmászóját, így elvileg jogosan tűnhetett volna fel az MCU-s filmben.

Hirdetés

Egyedi látványvilágának, izgalmas történetének, és nem utolsó sorban remek karaktereinek köszönhetően kiváló alkotás lett a Pókember: Irány a Pókverzum! című film, amiben Miles Morales mellett a hálószövő hős számos alternatív változata kisebb-nagyobb szerephez jutott.

Köztük volt a Chris Pine által megszólaltatott Peter Parker is, aki Morales univerzumának eredeti Pókembere volt, ám viszonylag hamar fűbe harapott a cselekmény során.

Hirdetés

Ennek ellenére úgy tűnik, van olyan, aki hiányolta Pine karakterét a három filmes Pókembert is felvonultató Nincs hazaútból, mivel a Yahoo! Entertainment interjújában szóba került a téma, és a színész nem is rejtette véka alá álláspontját. Saját elmondása szerint a Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield által alakított szuperhősök már amúgy is egy teljes csapatot tettek ki, és mivel a trió kifejezetten jó brigádot alkotott, nem is igazán bánja, hogy kimaradt belőle.

Persze a Marvel filmes univerzumának jelenlegi helyzetét elnézve egyáltalán nem zárhatjuk ki, hogy a jövőben ismét beköszönjenek más világok Pókemberei, de az talán logikusabb volna, ha Pine karaktere helyett a Shameik Moore által megszólaltatott Miles Morales ruccanna át a Pókverzum-filmekből az MCU-ba. Igen, filmek, ugyanis már készülőben van a Spider-Man: Across the Spider-Verse, amit a tervek szerint két részre bontva láthatnak majd a rajongók.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)