Hirdetés

Bár hatalmas bukás lett, Halle Berry nem bánta meg, hogy elvállalta a Macskanő szerepét

|

A hatalmas kritikai és üzleti bukta ellenére az Oscar-díjas színésznő nem szomorú.

Hirdetés

A 2004-es Macskanő (a 2003-as Daredevillel holtversenyben) az egyik legrosszabb képregényfilm, bár ennek hívni is merész, mert sok köze nem volt az alapanyaghoz. Annyira katasztrofálisan borzasztó, hogy a Room után ezt is elővesszük a haverokkal, ha sírva akarunk röhögni egy film gügyögő inkompetenciáján.

A Warner Bros. produkciója annyira rossz lett, hogy még az Oscar-díjas Halle Berrynek is összehozott egy Arany Málna díjat, amit a színésznő egyébként egy hatalmas vigyorral az arcán vett át, az Oscar szobrával a másik kezében.

Hirdetés

A 2000-es évek eleje nagyon fura volt, ami a szuperhősöket illeti (kérdezzétek csak meg Sam Raimit), de Halle Berry ezt egy kicsit sem bánja. Egy az Entertainment Weeklynek adott interjújában a Macskanő is előkerült, és meglepő könnyedséggel beszélt a projektről:

"Életem egyik legjobb fizetését kaptam érte, és szerintem ezzel semmi gond nincs. Nem akarom azt érezni, hogy »oh, én csak díjnyertes projektekben játszhatok«. Mit jelent egyáltalán egy díjnyertes alakítás?"

A Macskanő például abszolút díjnyertes volt, csak nem az a fajta, amire sokan elégedettséggel néznének vissza. Ettől függetlenül mi is örülünk, hogy vállalta a projektet, mert rengeteg vicces pillanatot köszönhettünk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)