Hirdetés

Bárki megnézheti a Tenet első 6 percét, akár te is

|

Holnaptól elérhetőek a Tenet lemezes kiadásai, de a prológust már most megnézheted.

Hirdetés

Christopher Nolan régóta várt filmjének, a Tenetnek finoman szólva nem tett jót a 2020-as év és a koronavírusjárvány. Ez a film lett ugyanis a kísérleti egér, ezzel próbálkoztak meg az első hullám után újra beindítani a mozik pörgését. Nos, nem jött be a dolog, mivel az Egyesült Államokban alig játszották a filmet, a világ többi részéből befolyó bevételek pedig nem tudták ezt a kiesést kompenzálni.

Valószínűleg többek között ez is vezetett el odáig, hogy 2021-ben a Warner formabontó módon minden új bemutatóját azonnal elérhetővé teszi majd az USA-ban az HBO Max streamingplatformon - ez ellen egyébként elég durván kikelt maga Christopher Nolan is. De kanyarodjunk vissza magához a Tenethez: ha esetleg te eddig lemaradntál Nolan nagyszabású filmjéről, és még valami kis noszogatás kellene ahhoz, hogy megnézd (DVD és Blu-ray kiadások holnaptól lesznek elérhetőek), akkor most kaphatsz belőle egy ki ízelítőt.

Hirdetés

A Warner ugyanis feltöltötte a YouTube-ra a film legelejét, tulajdonképpen a prológust, az első hat percet. Amennyiben kíváncsiak vagytok erre, akkor alább kell kecsesen a Play gombra böknötök, és már nézhetitek is.

Paca augusztusi kritikáját ide kattintva olvashatjátok el a Tenetről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)