Hirdetés

Bármikor belefuthatsz Benedict Cumberbatchbe Budapesten, de nagyobb rá az esélyed, ha az Operába jársz

|

Benedict Cumberbatch jelenleg Budapesten forgat, be is ugrott gyorsan egy balettelőadásra.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch neve valószínűleg már a már a legtöbbek számára az Marvel mozik miatt lehet ismerős, noha Doctor Strange korábban más híres szerepekben is feltűnt, elég csak a Sherlock tévésorozatra gondolni. Cumberbatch jelenleg Budapesten tartózkodik, itt forgatja az Eric című Netflix sorozatot, és nagyon úgy fest, hogy remekül érzi magát.

Legalábbis erről árulkodik a Magyar Állami Operaház hivatalos Facebook-oldalának tegnapi bejegyzése.

Hirdetés

Az Opera ugyanis arról számolt be, hogy vasárnap este náluk járt a színész, aki Magyar Nemzeti Balett Don Quijote előadását tekintette meg. Olyannyira tetszett neki a produkció, hogy végül állva tapsolta meg azt, az előadást követően pedig a színfalak mögött személyesen gratulált a résztvevőknek.

Érdemes lesz az elkövetkező napokban nyitott szemmel járni Budapesten, ki tudja, legközelebb mihez lesz kedve épp esti program gyanánt Benedict Cumberbatchnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)