Hirdetés

Bármilyen hihetetlen, nem az Idris Elba életcélja, hogy James Bond legyen

|

Az újságírók minden alkalommal megkérdezik a színésztől, hogy mi a helyzet a 007-es ügynök szerepével, a nyilatkozat pedig mindig más, de mégis ugyanazt tartalmazza.

Hirdetés

Daniel Craig emlékezetes búcsút tudhat magáénak James Bondként, a producerek pedig még nem állnak készen bejelenteni, hogy legközelebb ki ölti magára az öltönyt és csücsül be a legújabb Aston Martinba. A jogok felett bábáskodó Barbara Broccoli pár hete elmondta, hogy még azon dolgoznak, hogy merre menjenek tovább a karakterrel, mivel újból fel kell találniuk Bondot - akit a pletykák szerint egy olyan színész alakíthat majd, aki a 30-as éveiben jár és magasabb, mint Craig (178 cm).

Ha ez igaz, akkor kiesik a szórásból Henry Cavill (májusban már 40 lesz), valamint Idris Elba is (betöltötte az ötvenet), noha kettejük között az a különbség, hogy Cavill vállalná. 

Hirdetés

Bár a producerek elismerték, hogy Elba is tárgya volt a beszélgetéseiknek, az éppen a Háromezer év vágyakozás című filmjét népszerűsítő színész nem igazán kér a felrázott, nem kevert martiniből, amiképpen azt a The Shop podcast egyik epizódjában el is mondta: 

"Nem fogok hazudni, a világ bármelyik részére is megyek - és itt különböző kultúrákról beszélek -, mindig ezzel jönnek: Bond. Számomra viszont ez nem cél a karrierem szempontjából. Nem hiszem, hogy Bondot játszani kielégítené néhány személyes célomat. De egy nemzet akaratát mindenképpen kielégítené. És úgy érzem, hogy ezen a ponton már túl vagyok rajta. Túl van rajtam. Tudod, nem az a kérdés, hogy "kellene-e?", "akarom-e?", "fogom-e?", hanem az, hogy mit diktál a nemzet akarata."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A színész most meglepően visszafogottan nyilatkozott a témában, ugyanis korábban még a Jemele Hill is Unbothered podcastban kifakadt, amiért folyamatosan ezzel nyaggatták: 

"Nincs több válaszom rá. Csak azt mondom az embereknek, hogy 'á, ne kérdezzétek ezt tőlem'. Mert sokszor ez tényleg csak lusta újságírás. És az emberek megpróbálják ezt clickbaitnek használni, mint például: 'mit fog ezúttal mondani?'. Én megpróbálom ugyanazt mondani. Néha-néha csak ugratom őket, de néha-néha adok nekik egy kis filozófiát arról, hogy miért nem akarom ezt csinálni, vagy miért csak egy pletyka. De mostanában a legtöbbször inkább nem beszélek róla".

Kevés tehát az esély rá, hogy Elbát valaha is James Bondként lássuk a mozikban. Ti kinek a megformálásában tudnátok elképzelni a következő 007-es ügynököt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)