Hirdetés

Batgirl nem kellett a Warnernek, de mi van egy másik női karakterrel?

|

Kiderült, hogy a Ragadozó madarak spin-off filmje megúszta-e a kaszát.

Hirdetés

Nem nehéz belefutni mostanság abba, hogy a Warner új vezetősége milyen döntéseket meghozva igyekszik meghúzni a nadrágszíjat, elvégre projektenként érkeznek a jelentések arról, hogy mik úszták meg a spórolást és mik nem fognak megvalósulni. A legnagyobb hírverést nyilvánvalóan a Batgirl elkaszálása jelentette, de a hírek szerint nem járt jobban a Scooby animációs film folytatása sem, miközben látszólag a Zöld Lámpás sorozat és a Constantine reboot elkerülte ugyanezt a sorsot. 

Akadnak azonban még olyan tervezetek, amelyek jövője bizonytalan, és közéjük tartozott a Fekete Kanári spin-off is. A Jurnee Smollett (Lovecraft Country, True Blood) által megformált karakter a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben bukkant fel még 2020-ban, és láttak benne annyi potenciált, hogy az HBO Maxon elvigyen a hátán egy saját sztorit. A film eseményeit folytató projekt írójának Misha Greent (Kemény motorosok, Lovecraft Country) tették meg, de több nem derült ki a koncepcióról, egészen a mostani helyzetjelentésig. 

Hirdetés

A TVLine számolt be róla, hogy a Warner Bros. Pictures szóvivője megerősítette nekik, hogy a tavaly bejelentett, önálló Fekete Kanári film továbbra is fejlesztés alatt áll, szóval nem jutott a Batgirl sorsára. Az viszont nem derült ki, hogy milyen állapotban van a forgatókönyv, mikor kezdődhet a forgatás vagy éppen ki fog még felbukkanni benne a címszereplő mellett (gondolunk itt például Margot Robbie Harley Quinnjére vagy éppen Mary Elizabeth Winstead Vadásznőjére). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mint nemrég kiderült, irányváltás következik a DC-tartalmakkal kapcsolatban, és a Marvel receptjéhez hasonlóan lesz egy dedikált csapat, amely 10 évre előre megtervezi a brand jövőjét. Ha a Fekete Kanári filmet megkímélték, akkor vélhetően ez is része ennek a hosszútávú tervnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)