Hirdetés

Napi büntetés: ilyen az, amikor egy csomó filmszereplő egy mosdóban találkozik

|

John Travolta, Sylvester Stallone mint John Spartan, Laurence Fishburne Morpheusként, de még Rowan Atkinson Mr. Beanje is ugyanabba a mosdóba keveredik az AMDS Films kisfilmjében.

Hirdetés

Csodálatos, amit Antonio Maria Da Silva összerakott. Két korábbi alkotása hasonló elven készült el, a Hell's Club kisfilmekben különböző filmek karaktereit hozta össze, hogy úgy tűnjön, mintha azok ugyanazon a helyszínen lennének, egymás tetteire reagálnának.

A közel 9 perces Bathroom Secretsben szerepel James Bond, Mr. Bean, Sylvester Stallone, Eddy Murphy, Jim Carry, Leonardo DiCaprio, Ewan McGregor, Brad Pitt (aki Al Pacinóval verekszik), de még az ifjú Anakint játszó Hayden Christensen is, és fura módon mindenki tökéletesen illik oda. Az ügyes vágás miatt nem látszik, hogy ezek a karakterek eredetileg nem ugyanabban a filmben, de még csak nem is abban a filmben szerepeltek. Nézzétek meg, csodálatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)