Így búcsúzott Los Angeles Adam Westtől

|

Los Angeles városa egy igazán különleges esemény keretében búcsúzott el Adam Westtől, akire a legtöbben Batmanként emlékeznek.

Minden nap új kedvezmények várnak az 576 Adventi Naptárban! Hirdetés

Egy héttel ezelőtt hunyt el Adam West, akit a legtöbben a 60-as években futó, rendkívül bolondos hangvételű Batman tévésorozatból ismerünk. Los Angeles városa most hivatalosan is búcsút vett a legendás színésztől, ráadásul a lehető leginkább hozzáillő módon.

A város polgármestere, Eric Garcetti, valamint Charlie Beck rendőrfönök vezették azt a ceremóniát, melynek keretében még ha csak rövid időre is, de elhozták Gotham város hangulatát Los Angelesbe. Egy kivetítő segítségével egy hatalmas Batman logót vetíettek ki a városházára, ami nagyon hasonlított a karakter védjegyévé vált hívójelre.

Beck megjegyezte, hogy mindig is nagy álma volt, hogy egyszer ő maga is bekapcsolhassa a jól ismert fényszórót. Az eseményen a sorozat legmenőbb relikviáit is meg lehetett tekinteni és természetesen sokan kosztümökben jelentek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!