Hirdetés

Így búcsúzott Los Angeles Adam Westtől

|

Los Angeles városa egy igazán különleges esemény keretében búcsúzott el Adam Westtől, akire a legtöbben Batmanként emlékeznek.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt hunyt el Adam West, akit a legtöbben a 60-as években futó, rendkívül bolondos hangvételű Batman tévésorozatból ismerünk. Los Angeles városa most hivatalosan is búcsút vett a legendás színésztől, ráadásul a lehető leginkább hozzáillő módon.

A város polgármestere, Eric Garcetti, valamint Charlie Beck rendőrfönök vezették azt a ceremóniát, melynek keretében még ha csak rövid időre is, de elhozták Gotham város hangulatát Los Angelesbe. Egy kivetítő segítségével egy hatalmas Batman logót vetíettek ki a városházára, ami nagyon hasonlított a karakter védjegyévé vált hívójelre.

Beck megjegyezte, hogy mindig is nagy álma volt, hogy egyszer ő maga is bekapcsolhassa a jól ismert fényszórót. Az eseményen a sorozat legmenőbb relikviáit is meg lehetett tekinteni és természetesen sokan kosztümökben jelentek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)