Hirdetés

Most már hivatalos: Ben Affleck elengedte Batmant

|

Eddig is tudtuk, de már maga Affleck is bejelentette: a DCEU sötét lovagja letette a mostani köpenyt, és Matt Reeves csapatára bízta Batman jövőjét minden szempontból.

Hirdetés

Ben Affleck feltűnt Jimmy Kimmel műsorában, ahol egyébként új Netflix filmjét, a Triple Frontiert promotálta. A műsorvezető persze rákérdezett arra, ami minden DC rajongót ténylegesen érdekelt: mi lesz Batmannel?

Hirdetés

A műsorban Ben Affleck megerősítette, hogy többé nem ő játssza a sötét lovag szerepét, és elengedte azt a filmet, amelyet rendezni is akart korábban:

"Igen, így van. Megpróbáltam rendezni egy Batman filmet, amiben remek forgatókönyvírók segítettek, de egyszerűen nem tudtam összerakni. Úgy éreztem, hogy itt az ideje átengedni a lehetőséget valaki másnak."

Ez a valaki más Matt Reeves lett, aki egyébként jelenleg is készül a The Batman című film munkálataira.

Kimmel egyébként egy kis ceremóniát is bekészített Afflecknek, aki a stúdióban ténylegesen fellógathatta a köpenyét. A jelmez hátán egyébként ott volt a New England Patriots játékosának, Tom Bradynek 12-es száma. Afflecknek volt egy humoros megjegyzése erre:

"Ja igen, ez rajta volt végig, a Warner 80 millió dollárt költött rá, hogy digitálisan eltávolítsák."

Hogy milyen lesz a DC új korszakának igazságosztója, az 2021. június 25-én fog kiderülni remélhetőleg, a The Batman hivatalosan ekkor kerül majd a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)