Hirdetés

Az Arkham Asylumban játszódik a következő Batman film?

|

Egyes pletykálkodók szerint Ben Affleck önálló Batman filmje a képregényvilág egyik legismertebb helyszínén játszódik majd.

Hirdetés

A Batman v Superman ugyan kapott hideget-meleget, de a közönség nagy része egyetértett abban, hogy Ben Affleck jól hozta az öregedő Bruce Wayne-t, így mindannyian kíváncsian várjuk, hogy az egyébként rendezőként is nagyon sikeres színész hogyan képzeli el a következő Batman filmet.

A filmről jelenleg annyit tudunk, hogy nem adaptáció lesz, hanem egy eredeti történetet mesél majd el, viszont most egy pletykából az derült ki, hogy jó eséllyel Gotham városának elátkozott intézetében, az Arkham Asylumban játszódik majd a sztori.

Ben Affleck szerint a történet sem a Batman: Arkham Asylumot, sem pedig Grant Morrison egyező című képregényét nem fogja adaptálni, de kölcsönöz majd elemeket korábbi alkotásokból.

Ez az ötlet amúgy nem újdonság, hiszen a Christopher Nolan-féle Batman Begins is egyszerre merített a Year One-ból, a The Dark Knight pedig a The Long Halloweenből.

Ti mennyire várjátok a filmet? Bíztok még a DC mozis univerzumában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)