Hirdetés

Guinness-rekordot ért ez a Batman cosplay

|

Egy Batman-páncél készítője azzal került be a rekorderek közé, hogy rengeteg, valóban működő kütyüvel egészítette ki a jelmeznél egy kicsit többnek mondható szettet.

Hirdetés

Tavaly már rácsodálkozhattunk egy Batman-páncélra, ami ugyan csak egy funkciót valósított meg, de az a legfontosabb, a ruha által nyújtott védelem volt. Julian Checkley ennek gyakorlatilag a teljes ellentétével próbálkozott, ez pedig a Guiness rekordok könyvében is helyet szerzett neki.

Az ő Batman-jelmeze ugyanis a cosplay, ami a világon a legtöbb működő kütyüt, egészen pontosan huszonhárom, funkcióval bíró részt tartalmaz. Ezek között nyilván akadnak egyszerűbbek, mint a Denevér-flaska, vagy egy akkumulátorpakk, de ez nem sokat von le a teljesítményből. Chuckley egyébként némi előnnyel indul az átlag cosplayerekkel szemben Batman életre keltésében, hiszen a filmiparban dolgozik és főállásban készíti jelmezeket. Így is elég sok bütykölést igényelt, míg a működő kütyük alábbi listáját összehozta. Az alábbi videóban pedig nem csak akcióban láthatjátok ezeket, hanem a készítésükről is hallhattok az alkotótól.

Ezek mind működnek:

1. Tűzlabda-vető
2. Alkarvédőbe épített videólejátszó képernyők
3. Denevér követő eszköz
4. Denevérjel kivetítő
5. Összecsukható Batarang
6. Segédhorog-vető
7. A csuklyába illeszthető lélegző maszk
8. Pneumatikus nyugtatófegyver
9. Ultraszonikus kutyariasztó
10. Denevér suriken
11. UV lámpa
12. Csapágyas gránátok
13. Alkarvédőbe épített elemlámpa
14. Egészségügyi készlet
15. Akkumulátorpakk
16. Lézeres célpontjelölő
17. Denevérkamera
18. Stroboszkópos kábítófegyver
19. Gázkibocsátó eszköz
20. Füstbombák
21. Denevérflaska
22. Rejtett gégemikrofon
23. Kétirányú rádió

Mit szóltok a rekordhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)