Hirdetés

Batman elveszítette teljes vagyonát, immár menő cuccai nélkül kell helytállnia

|

A Joker War történetszál eseményeit követően Bruce-nak még a Wayne birtokról is ki kellett költöznie.

Hirdetés

A Joker War eseményeit követően Batman egy olyan helyzetben találta magát a DC Comics képregényeiben, ami teljesen átrendezi az erőviszonyokat Gotham Cityben, és új kihívások elé állítja a köpenyes igazságosztót: Jokernek sikerült elérnie, hogy Bruce Wayne búcsút intsen teljes vagyonának, így Batmannek ezúttal anyagi fedezet és méregdrága technológia nélkül kell fenntartania a rendet a városban.

Az aktuális Batman képregénysorozat 101. számában pontosan erről beszélget Lucius Foxszal. Bruce vagyona hozzá került, Lucius azonban nem tudja simán csak visszautalni a milliárdokat, ugyanis a kormány árgus szemekkel figyeli Bruce Wayne számláját, minden egyes centtel el kell számolnia. 

Hirdetés

Bruce-t ráadásul a Wayne Enterprises elnöki székéből is ki akarja paterolni az igazgatótanács. Biztos anyagi háttér nélkül értelemszerűen sokkal nehezebb dolga lesz Batmannak. Lucius Fox erre rá világít rá, mikor elmondja, ha legközelebb lerobban a Batmobil, akkor azt bizony már Bruce-nak kell egyedül megjavítania. Bruce Wayne mindenesetre eltökélt abban a tekintetben, hogy továbbra is védelmezni akarja Gotham Cityt. A füzetben el is mondja Macskanőnek, hogy kiköltözik a Wayne kúriából, és Gotham Brownstone nevezetű negyedében bérel majd lakást, új életet kezd Alfred nélkül.

Kíváncsian várjuk, mit kezdenek majd az írók ezzel a teljesen új helyzettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)