Hirdetés

A sötét lovag egyik színésze szerint nem Christian Bale volt a legjobb Batman

|

Eric Roberts egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy ki volt a kedvenc denevérembere.

Hirdetés

Ahogy sok más szuperhőst, úgy bizony a DC-képregények legendás Batmanjét is már számos színész alakította filmekben vagy szólaltatta meg animációs alkotásokban, játékokban. A rajongók gyakran össze is kapnak azon, hogy Gotham igazságosztójának melyik változata volt a legjobb, és most megismerhettünk egy újabb véleményt.

Hirdetés

Sokak szerint a 2008-as, Christian Bale nevével fémjelezett A sötét lovag máig az egyik legjobb DC-s alkotás. Ebben a filmben Eric Roberts alakította a Sal Maroni nevű maffiavezért, azonban a színész mégsem Bale-t jelölte meg kedvenc köpenyes hősének. Amikor ugyanis a TooFab megkérdezte, hogy ki a kedvenc Batman-színésze, Roberts rögtön rávágta, hogy Michael Keaton. A denevérember legjobb ellenfelének pedig a Jack Nicholson-féle Jokert jelölte meg.

Egyébként Keaton először 1989-ben öltötte magára Batman jelmezét, majd 1992-ben vissza is tért egy folytatás erejéig. Azóta a színész pedig átvándorolt a Marvelhez, ugyanis ő alakította a 2017-es Pókember: Hazatérésben a címszereplő ellenfelét, Keselyűt.

Szerintetek melyik színész játszotta el eddig a legjobban Batmant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)