Hirdetés

Batman és Macskanő orális szexjelenetét kukázták a Harley Quinn sorozatból, az indoklás hajmeresztő

|

A Harley Quinn alapvetően egy 18+-os sorozat, de ez még itt sem fért bele a DC Comics szerint.

Hirdetés

A Harley Quinn animációs sorozat eddig sem finomkodott, az egyelőre még pontos megjelenési dátum nélküli harmadik szezonból viszont a DC Comics illetékesei kivágtak egy jelenetet. Olyan képsorok esetek a cenzúra áldozatául, melyekben egy orális szexjelenet volt látható Batman és Macskanő között, egészen pontosan a Denevérember tett jót kedvesével. 

Variety értesülései szerint a DC Comics fejesei úgy döntöttek, Harley Quinn elmehet a 18+-os irányba, de Batman "szent és sérthetetlen", egészen pontosan úgy fogalmaztak, hogy "a szuperhősök nem csinálnak ilyesmit".

Hirdetés

A filmes és képregényes legenda, Kevin Smith egyébként mindezekre reflektálva elárulta, hogy bizony a DC akkor is kötni akarta az ebet a karóhoz, mikor ő felelt a Green Arrow képregényekért, és egyik történetében a jó öreg Zöld Íjász szájjal elégítette ki kedvesét, Fekete Kanárit. A kiadó tiltakozott, Smith viszont úgy érvelt, hogy a világ legjobb íjásza mindig tűpontosan célba talál, ez sem lehet kivétel. 

A DC Comics mostani indoklása szerint azonban úgy tűnik, Zöld Íjász immár nem tartozik a hősök közé, hiszen "a szuperhősök nem csinálnak ilyet".

A történtek kapcsán mindenesetre zseniális mémek születtek, bedobunk közülük párat itt alább, de érdemes alaposan körülnézni a világszőttesen, egy csomó gyöngyszem hever szétszórva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)