Hirdetés

Lehet, hogy mégsem fog szerepelni Deathstroke a Batman filmben?

|

A karaktert játszó színész nem nyilatkozott túl biztatóan a témáról, és az új rendező bevonása sem javít a helyzeten.

Hirdetés

Tavaly került fel az internetre az a jelenet, amiben Deathstroke-ot láthatjuk rövid ideig Batman önálló filmjében, és azóta az is kiderült, hogy Joe Manganiello játssza a DC zsoldosát. Azonban most aggasztó hírek érkeztek, és lehet, hogy túl korán örültek a rajongók.

Hirdetés

Joe Manganiello a The Hollywood Reporternek nyilatkozott a szerep kapcsán, és elmondta, hogy ő tud minden részletet, azonban egyelőre nem beszélhet semmiről, illetve azt is hozzátette, hogy a DC-n és a Warneren múlik, hogy Deathstroke szerepelni fog-e az önálló Batman filmben vagy egy későbbi alkotásban.

Matt Reeves nemrég átvette a denevérember kalandjairól szóló film rendezését, a hírek szerint pedig teljesen átdolgozza azt, és egy amolyan Alfred Hitchcock által inspirált, noiros sztori lesz, ebbe pedig nem igazán illene bele Deathstroke.

Ti szívesen látnátok a karaktert valamelyik DC filmben vagy akár egy saját moziban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)