Hirdetés

Nem Ben Affleck fogja rendezni a Batman filmet

|

Úgy néz ki, hogy a színész nem tud egyszerre ülni a Batmobilban és a rendezői székben. Épp új embert keresnek a posztra.

Hirdetés

Ben Affleck hivatalosan is bejelentette, hogy a továbbiakban nem ő lesz a Batman film rendezője. A színész jelenleg kissé bizonytalan a produkciót illetően, de az biztos, hogy a továbbiakban is ő lesz a főszereplő és a producer.

A hivatalos nyilatkozatból úgy tűnik, hogy leginkább Affleckké volt a döntés, és nem a Warner vette le a projektről.

"Vannak különleges karakterek, akinek külön helyük van milliók szívében. Egy ilyen szerepet előadni teljes koncentrációt igényel, és a tőlem telhető legjobb teljesítményt követeli meg. Be kellett látnom, hogy nem tudom mindkét pozíciót betölteni a szükséges szinten. A stúdióval úgy döntöttünk, hogy keresek valakit, aki partnerem lesz ebben a hatalmas produkcióban. Továbbra is a csapat része vagyok, együtt fogjuk csinálni, és jelenleg rendezőt keresünk."

A Warner annyit fűzött hozzá a sztorihoz, hogy teljességgel támogatják Affleck döntését, és már hivatalosan is elkezdték az új rendező keresését. Egyelőre semmi sem biztos, de a pletykák szerint jelenleg Matt Reeves van a jelöltek listájának tetején.

Ben Affleck egyébként már végzett a Justice League forgatásával és bár nem lehetetlen, hogy behívják majd újrafelvételekre, egyelőre teljesen a Batmannel foglalkozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)