Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy mesterséges intelligencia Batman forgatókönyve

|

Ezer órán át nézett Batman filmeket egy bot, és megszületett minden idők legviccesebb forgatókönyve. Vagy csak poén az egész, de akkor is látnotok kell!

Hirdetés

Pár éve jót nevettünk azon, hogy egy mesterséges intelligencia megírta a következő Harry Potter regényt, most pedig valami hasonlóval rukkolt elő nagyjából egy hete egy New York-i humorista - oké, tudjuk, hogy ez nem a világ legfrissebb híre, de konzervet bontottunk a gamescomos hajtás előtt, ogy semmiképpen se maradjatok le erről. Keaton Patti ráeresztett egy botot a Batman filmekre, aztán megíratta vele a Denevérember következő kalandjának forgatókönyvét. Vagy ő maga találta ki és írta meg az egészet, mert túlságosan vicces ahhoz, hogy ez egy MI szüleménye legyen. Hatalmas szerencsénkre a fergeteges végeredményt is megosztotta velünk, imádjuk!

Hirdetés

A botnak ezer órán át kellett Batman filmeket néznie, eztán sikerült összehoznia az alábbi kedves történetet, amelyben a címszereplő épp vacsorázni készül, de ekkor rátör két régi ellenfele, Joker és Kétarc. Már a nyitás is mesteri, így kezd ugyanis a szkript: 

"Batman a Batmobil mellett áll és a Batcomputert használja. Ő néha Bruce Wayne, néha Batman, de mindig árva."

A folytatás sem finomkodik, ezt követően ugyanis Batman Kétarchoz vágja Alfredet, a komornyikot pedig eztán érmeként dobja fel a gonosztevő, majd mivel fejjel felfelé érkezik meg szegény Alfred Pennyworth, a szupergonosz inkább hazamegy. Nehéz követni? Nos, olvassátok el inkább gyorsan ti magatok a bot (vagy Patti) kreálmányát, végig hasonlóan derűs szóvirágokkal kápráztat majd el benneteket. 

Máris jobb, mint bármilyen következő Batman film, ha minket kérdeztek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)