Hirdetés

Batman káromkodni fog Az Igazság Ligájának rendezői változatában, Snyder mozis premiert szeretne

|

Még nem született végleges döntés arról, hogy mozikba kerülhet-e vagy sem az újramelegített Justice League.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Zack Snyder Justice League változata felkerül majd az HBO Max streamingplatformra vaéamikor 2021-ben, de a rendező nagyon szeretné nagyvásznon is látni a művét.

A jelenlegi információk szerint a Warner még nem döntött arról, hogy kap-e erre lehetőséget vagy sem, ahogy az sem derült még ki, hogy milyen korhatárbesorolást kaphat a film. Snyder szerint megérdemelné az R betűt (tehát 17 év alattiak csak szülői felügyelet mellett vehetnek részt a vetítésen).

Hirdetés

A rendező nyilatkozata szerint bőven lesz oka arra a korhatárbesorolásért felelős MPAA-nek, hogy rávésse az R besorolást a Justice League poszterére:

"Itt egy kis infó, amit még senki sem tud: ez film egy őrület, és valószínűleg R besorolást fog kapni. Legalábbis biztosan lesz belőle egy R verzió. Még nem kaptunk vissza semmilyen infót az MPAA-tól, de ez a megérzésem."

Snyder nem csak légből kapott tippekre alapoz:

"Van egy jelenet, ahol Batman bedobja az "F" betűs szót. Cyborg a Ligához való csatlakozása előtt nem volt kifejezetten elégedett az életével, így ami az a szívén, az a száján. Itt van még Steppenwolf mindeközben embereket vág ketté... Szóval a besorolási folyamatban komoly szerepe lesz a káromkodásnak és az erőszaknak."

A mozitermi megjelenésről Snyder sem tud semmi konkrétumot, de azt elmondta az EW újságíróinak, hogy a vásznat preferálná. Reménykedik abban, hogy a mostani streaming fókuszált megjelenés csak egy szükséges rossz és nem egy nagyobb folyamat kezdete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)