Hirdetés

A hideg végigfut a hátunkon, amikor Kevin Conroy adja elő A sötét lovag leghíresebb monológját

|

"Vagy meghalsz hősként, vagy megéred, hogy bűnözővé válsz." - hangzik el az örökbecsű igazság A sötét lovag végén, amelyet akkor Christian Bale hangján hallhattunk. De hogyan hangzik mindez, ha Batman örökös szinkronhangja, Kevin Conroy mondja fel?

Hirdetés

Noha a Telltale-féle Batman kalandjátékban Troy Baker szólaltatja meg a Denevérembert és Bruce Wayne-t, az igazi mégis az, ha Kevin Conroy orgánumával hallhatjuk a hőst, ahogy a Batman: Arkham epizódokban vagy éppen az animációs filmekben tehettük. Elvégre milyen Batman sztori az, amit ne élveznénk Conroy utánozhatatlan szinkronkíséretével? 

Hirdetés

Valószínűleg ezen az állásponton lehetett Rob Paulsen (Tini Nindzsa Teknőcök, Animánia, LEGO Batman 2: DC Super Heroes) is, amikor meghívta a színészt, hogy a Talkin' Toons névre keresztelt podcastjének keretében előadják a Christopher Nolan rendezésében készült A sötét lovag legemlékezetesebb dialógusait. Íme eredetiben: 

És megnézhetjük a film jeleneteivel is, ugyanis egy felhasználó volt oly kedves és összevágta Conroyék előadását Nolan kultikus művével: 

Mit gondoltok, Christian Bale vagy Kevin Conroy verziója tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)