Hirdetés

Batman már az élőhalottaknak is parancsol

|

Batman nem várt segítséget szerzett Dark Nights: Death Metal képregénysorozat első számában, ehhez azonban egy különleges eszközre is szüksége volt.

Hirdetés

Ha esetleg még nem kötöttetek volna közelebbi ismeretséget a The Batman Who Laughs nevezetű DC Comics karakterrel, akkor gyorstalpalónak legyen elég annyi, hogy ő a sötét multiverzum alapvetően is elfuserált gonosz Batmanjei közül a legelvetemültebb, tulajdonképpen egy Jokerré változott Sötét Lovag, akivel csak a baj van. Most épp a Dark Nights: Death Metal képregénysorozatban keveri a kulimászt (saját képére szeretné formálni az egész multiverzumot), a mi jó öreg Batmanünk viszont a jelek szerint rájött arra, hogyan is szállhatna szembe ezzel a gazfickóval.

Hirdetés

A The Batman Who Laughs (tényleg ez a neve, így, egyben, szóval ne rám nézzetek) elég stílusos helyre szervezte a találkát csatlósaival, ugyanis egy olyan temető mellett randiztak, ahol az amerikai függetlenségi háború elesett katonái nyugodtak. Illetve nem is nyugodhattak olyan sokáig, ugyanis egyszer csak felbukkant a Sötét Lovag, az "igazi" Batman, aki nem egyszerűséggel ujjára húzta a halottaknak parancsolni képes Fekete Lámpások gyűrűjét, és csatába hívta cuki kis zombiseregét. 

Ezt a szóban forgó képregényből származó alábbi oldalképen ti is megnézhetitek közelebbről - kattintásra a kép megnő. 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, a Dark Nights: Death Metal második száma július 14-én jelenik majd meg az Egyesült Államokban, ha minden jól megy. A sötét multiverzum gonosz Batmanjeit egyébként figuraként is meg lehet szerezni, a Todd McFarlane-féle Doomsday, Murder Machine, Dawnbreaker és Grim Knight figurákról itt olvashatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)