Hirdetés

Tisztázódott a helyzet Ben Affleck Batman filmjével kapcsolatban

|

Ember legyen a talpán, aki képes követni a Warner Bros. terveit, ennek köszönhetően terjedt el az az információ a világhálón, hogy a következő Batman mozi nem az eddig ismert filmes univerzum része lesz, sőt nem is Ben Affleck bújik a bőrszerkóba. Azóta tisztázódott a dolog.

Hirdetés

Nem alakul könnyen a következő Batman film sorsa. Hol rendezők cserélődnek, hol a koncepció változik, hol pedig a főszereplő személye kérdőjeleződik meg, ráadásul mindezen nem sokat segít a Warner Bros. hiányos kommunikációja sem. Nem csoda hát, hogy miután bejelentették a Joker filmet Martin Scorsese produceri felügyeletével (amely állítólag nem az egyetlen Joker projekt, a Puliwood összefoglalójában utánaolvashattok mindennek), akkor a világ filmes sajtói a The Hollywood Reporter cikkét is felkapták, amely egy Ben Affleck nélküli, különálló Batman filmet lebegtetett be. Csakhogy az említett magazin Reeves egyik korábbi interjújából ragadott ki egy kijelentést, amelyet azóta vissza is vontak, viszont a világháló nem felejt és kíméletlenül megtorol. 

Hirdetés

Az elharapódzó pletyka természetesen gyorsan eljutott az érintettekig is, Matt Reeves pedig Twitteren reagált az eseményekre, igyekezve megnyugtatni a rajongókat és még arra is figyelt, hogy ne rúgjon bele a tévedő újságírókba: 

"Csakhogy tiszta legyen: TERMÉSZETESEN a Batman a DCEU része lesz. Hiszen Batman az Batman. A korábbi megjegyzésem, miszerint Batman nem része a DCEU-nak arra vonatkozott, hogy a The Batman kifejezetten Batmanről szól és nem a többiekről az Univerzumban. Vagyis ne számítsunk a többi történetre utaló cameokra, mivel ez egy Batman-sztori lesz."

A legújabb híresztelések tehát cáfolva lettek, minden rajongó megnyugodhat. A projekt mindazonáltal egyelőre még nagyon korai fázisban van, hiszen jelenleg a forgatókönyvet írják újra Reeves ötleteihez idomulva (aki Afflecket váltotta a rendezői feladatokban), így 2018-nál előbb esélytelennek tűnik, hogy elkezdődjön a forgatás és lehet, hogy Joe Manganiello már nem is lesz része Deathstroke-ként a történetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)