Hirdetés

Mégis Matt Reeves rendezi a következő Batman filmet

|

Így már kezdjük érteni, hogy miért olyan szétszórt a DC Comics filmes univerzuma. Már a rendező személye körül is kabaré folyik.

Hirdetés

A DC Comics képregények rajongóit mostanában minden bizonnyal a szívinfarktus kerülgeti, mert a kiadó és a filmjeikért felelős Warner Bros. kommunikációja a rajongók felé pontosan annyira koherens, mint az utóbbi időben kiadott filmjeik cselekménye.

Egy-két héttel ezelőtt hatalmas megkönnyebbülésként ért mindenkit, amikor kiderült, hogy a hosszú ideig tartó bizonytalanság után végre megtalálta a rendezőjét a következő Batman film, ráadásul az igen tehetséges Matt Reeves személyében. Ezután néhány nappal ezelőtt jött egy újabb hidegzuhany, mikor kiderült, hogy lefulladtak az ezzel kapcsolatos tárgyalások, habár Reeves elmondta, hogy azért még van remény arra, hogy vissza tudnak térni majd ehhez a kérdéshez.

Welcome to the Batcave, ‪Matt Reeves

Ben Affleck (@benaffleck) által megosztott bejegyzés,

Most ismételten kiderült, hogy Reeves fog beülni a rendezői székbe, ezúttal pedig már Ben Affleck (aki szintén igen "kalandos" utat járt be a Warnernél az elmúlt hónapokban) is megerősítette a jó hírt. Ja igen, egyébként a nagy felfordulás közepén az is megerősítést nyert, hogy Nightwing is saját filmet kap, ráadásul a LEGO Kalandot jegyző Chris McKay fogja rendezni, de nem lepődünk meg, ha ez elkerülte a figyelmeteket. Kicsit nagy a hangzavar mostanság a DC filmek körül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)