Hirdetés

Batman Ninja - az anime mesterei repítik Jokeréket a japán középkorba

|

Két teaser traileren láthatjuk a Batman Ninja című animét, amiben szokatlan új környezetben láthatjuk a DC ismerős karaktereinek összecsapását.

Hirdetés

Még októberben, a New York Comic-Conon jelentette be a Warner és a DC, hogy egy szokatlan Batman-feldolgozást készítenek Batman Ninja címmel. Az animációs sorozatban Bruce Wayne, Alfred, Macskanő és Joker a középkori Japánban tevékenykednek és hogy ezt pontosan hogyan is képzelik el az alkotók, most két videón meg is leshetjük.

Hirdetés

Az egyik teaserben angol feliratot is kapunk a japán szinkron mellé, a másik videóból viszont ez kimaradt, ami azért is sajnálatos, mert ebben látszólag több részlet szerepel a sztoriból.

Azt viszont így is láthatjuk, milyen a Denevérember egy szamuráj páncéljában és fegyverzetével, ami elég menő harci jeleneteket ígér. A Batman Ninja alkotói között egyébként olyan nevek szerepelnek, mint az Afro Samurai karaktertervezője, a sztoriért a Kill La Kill írója felel, a zenéért a Psycho Pass és a JoJo'sBizarre Adventure komponistája, de az utóbbi anime intrójának készítőjét is felbérelte a Warner. A végeredményt pedig jelen állás szerint valamikor jövőre láthatjuk.

Mit szóltok ehhez a feldolgozáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)