Hirdetés

Batman páncélja a Vasember-féle Hulkbustert is lepipálja

|

Nem csak Tony Stark szeret hatalmas páncélokba bújni, ha csapattársai ellen kell harcolni: Batman is épített magának egy saját gigavértet.

Hirdetés

A Hulkbuster páncélt, vagyis Vasember azon vértezetét, melyet kifejezetten a Hulk elleni harcra tervezett, manapság már sokan ismerik, valószínűleg például azért is, mert megvillant az MCU mozifilmjeiben. Jóval kevesebben tudják azonban, hogy a rivális DC Comics köpenyes igazságosztójának, Batmannek is volt egy hasonló páncélja, a Justice Buster.

A DC Comics "Endgame" történetszála alatt Batman kapott egy hat füzetet felölelő saját történetet (Batman: Endgame), melyben a sztori szerint Joker mérgének köszönhetően rajta kívül mind gonosszá váltak az Igazság Ligája tagjai.

Hirdetés

Persze a Denevérembernek mindig van egy B terve, így ahogy azt sejteni lehetett, jó előre felkészült arra az eshetőségre is, ha le kéne győznie a Liga tagjait. A Justice Buster páncél épp ebből a célból készült el: a vért képessé teszi Batman arra, hogy felülkerekedjen a többi hősön, ezzel párhuzamosan pedig meg is védi őt az Igazság Ligája tagjainak különleges erőitől.

Superman ellen például a páncél kesztyűi voltak hatásosak, ezekbe ugyanis egy halott naprendszer mikroszkopikus vörös napjait építette bele Batman. Még szerencse, hogy az Atom nevű szuperhős segített neki beszerezni ezeket a nem mindennapi alkatrészeket, ilyeneket azért nem lehet bármelyik barkácsboltban kapni.

Batman itt épp Supermannek kever le egy irdatlan maflást a Justice Buster páncélban.

Wonder Womant a "fátylak köteléke" nevű varázstárggyal (ami azoknak a bárányoknak a gyapjából készült, amelyek segítségével Odüsszeusz emberei kicselezték a küklopszot) sikerült leszerelni, ez ugyanis elhitette az amazon hercegnővel, hogy ő győzedelmeskedett a harcban. Az általa látott illúzióban megölte Batmant. Flasht a Batman által eddig használt legdrágább kütyüvel sikerült kibillenti futás közben, így a sebesen száguldó hős egy épületnek csapódott. Szegény Aquaman járt a legkellemetlenebbül: őt egy gyorsan szilárduló habbal fújta le Batman - nyilván nem egyszerű sziloplasztról volt szó, a hab a Föld legnagyobb nedvszívó erővel bíró anyagává állt össze.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)