Hirdetés

Saját képregényt kap a Wayne család hűséges inasa, Alfred Pennyworth

|

A Batman képregényekben nemrégiben lejátszódott eseményeknek köszönhetően a komornyiknak szentelnek egy teljes füzetet.

Hirdetés

A következőkben spoileres sorok következnek, melyben kénytelenek leszünk kitérni a jelenleg futó Batman képregények cselekményére, így csak az folytassa az olvasást, akit nem zavar, ha bizonyos fordulatokat leleplezünk a Sötét Lovag legújabb kalandjainak végkifejletét illetően.

Hirdetés

Nemrégiben mi is foglalkoztunk azzal, hogy milyen irányt vett a denevérjelmezes igazságosztó története, melyben feltűnik egy alternatív univerzumból származó édesapja, Thomas Wayne, illetve szteroidokkal telepumpált nemezise, Bane is. Ez utóbbi Gotham városa feletti uralmát próbálja megszilárdítani, ezt nyomatékosítandó pedig eltöri Alfred Pennyworth nyakát, ezzel pontot téve a Wayne családot évtizedek óta szolgáló komornyik történetének végére.

A DC nemrég osztotta meg a közönséggel, hogy hamarosan megjelenik egy 48 oldalas füzet, amelyet Batman: Pennyworth R.I.P. címen találtok majd meg, és a hűséges inas előtt tiszteleg, illetve arra fókuszál, hogy hogyan tudja Bruce feldolgozni egyik legközelebbi mentorának elvesztését. A történetet James Tynion IV és Peter J. Tomasi jegyzik majd, akik mindketten felelősek a DC egyéb füzeteinek készítéséért is, de a sok rutinos művész is részt vesz majd a készítésében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)