Hirdetés

Új képeken látható a Crisis on Infinite Earths Batmanje

|

Úgy tűnik, hogy a sorozat egy időseb, páncélban dolgozó Batmant fog bemutatni a nézőknek.

Hirdetés

A CW adó kiadott néhány fotót a készülő Crisis on Infinite Earths crossover eseményéről. Az ötrészes buliban ott lesznek az Arrow, a Flash, a Supergirl, a Black Lighning, a Legends of Tomorrow és a Batwoman hősei, plusz még néhány, akiket szomszéd univerzumokból is kölcsönöztek.

Hirdetés

A lenti képek felbukkanása után a rajongók azt feltételezik, hogy a Kingdom Come képregényből kapjuk Batmant és Supermant. A képen ugyanis egy idős, páncélos alakot látunk, ez pedig megfelel a Kingdom Come ábrázolásának, hiszen ott az öreg lovag kénytelen volt páncélban dolgozni elöregedett és leharcolt teste miatt. Superman szerelése is az ottani ruháját idézi.

A nagy eseményen egyébként még a Smallville Supermanje, Tom Welling is felbukkan majd, de ő valószínűleg csak egy kisebb cameo erejéig.

A crossover esemény Supergirllel indít majd december 8-án, és öt részen keresztül pörög majd. A második részt Batwoman, a harmadik Flash, a negyediket Arrow az ötödiket pedig a Legends of Tomorrow csapata szolgáltatja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)