Hirdetés

Superman szerint nagy tervei vannak a Warnernek

|

Az acélember sztárja, Henry Cavill legújabb nyilatkozatában elárulta, hogy a Warner Bros.-nak hatalmas tervei vannak a DC Comics filmes univerzumával.

Hirdetés

2016. márciusában megérkezik a filmtörténelem első filmje, amely a mozikban, nagy költségvetésből ereszti össze a Denevérembert és az Acélembert, azaz jön a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, ami egyúttal felvezeti az első Igazság Ligája mozit is. 

Henry Cavill, aki az Acélemberben és a Batman Superman ellenben is a címszereplőt alakítja az Uproxx-nak nyilatkozva elárulta, hogy a Warner Bros.-nak nagy tervei vannak a komplett DC franchise-ot érintően, amelyben minden rész össze fog kapcsolódni valamilyen szinten. A kiadó nem egyik filmről a másikra találja ki, hogy mit szeretne, hanem egy központi szálban gondolkodnak, azaz minden történetnek megvan a saját története, amely csatlakozik egy fő témához. 

Bármi legyen is a vállalat nagy terve, érdeklődve várjuk, hogy mit tudnak kezdeni az univerzumépítgetős modellt kitaláló és azt egyre jobban kibővítő Marvellel, elvégre jövő májusában debütál a szintén a közkedvelt hősöket egymásnak eresztő Amerika Kapitány: Polgárháború

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)