Hirdetés

Batman Superman ellen - a rajongók bocsánatot kértek

|

A bővített verzió megnézése után rengetegen kértek elnézést a film rendezőjétől. Tényleg ennyit számítanak a kivágott jelenetek?

Hirdetés

Rengeteg kritika érte a Batman Superman ellen mozit, ami azért a kasszáknál még így sem teljesített rosszul. Múlt héten digitális platformokon elérhetővé vált a film 30 perccel kibővített, korhatáros változata is, ami az első beszámolók alapján lényegében már egy teljesen új alkotásnak tekinthető.

A mozikban vetített, vágott verzió többek között a történetben tátongó hatalmas lukak és a karakterfejlődés teljes hiánya miatt kapta a legtöbb savazást. A jelek szerint viszont mindössze a kivágott fél órányi anyag hiánya varázsolt egy remek alkotásból pocsék filmet. A Twittert ugyanis az utóbbi napokban szinte elárasztották azok a bejegyzések, melyekben az eddig elégedetlenkedő rajongók megkövetik Zack Snyder rendezőt, egyúttal pedig a Batman Superman ellen bővített kiadását magasztalják. Mutatunk közülük párat:

Persze az is lehet, hogy mindössze a stúdió marketingfogásáról van szó. Nálunk mindez legkorábban július 27-én derülhet ki, akkor jelenik meg ugyanis Batman Superman ellen DVD-n és Blu-Ray lemezen. A bővített kiadás csak az utóbbi adathordozón lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)