Hirdetés

Batman és Superman 2015-ben összecsaphat

|

Egyre több részlet derül ki a 2015-re betervezett Az acélember folytatásról, amely könnyen lehet, hogy végül a Batman vs. Superman címet kapja.

Hirdetés

Miután a Warner Bros. bejelentette, hogy a 2015-ös Az acélember folytatásban Batman is szerepet kap, a Spartacus sztárja, Liam McIntyre már be is jelentkezett a Denevérember karakterére, azonban most nem a szereplőkről, hanem a filmről derültek ki új részletek.

Eddig a Man of Steel 2, azaz Az acélember 2 néven emlegettük a kasszarobbantónak ígérkező projektet, azonban David S. Goyer, az előző rész és a folytatás írója azt nyilatkozta még a Superman 75. évfordulóját ünneplő Comic-Conos panelnél, hogy nem véletlenül olvasta fel a bejelentésnél Harry Lannix (Az acélemberben Swanick tábornokot alakította) a következő sorokat: "Szeretném, hogy emlékezz erre, Clark. Az elkövetkezendő években, minden magányos pillanatodban, az egyetlen emberre, aki legyőzött téged."

Goyer szerint ugyanis a következő epizód esetében leginkább a Superman vs. Batman vagy a Batman vs. Superman megoldásokon gondolkodnak és igen, a névválasztás nem véletlen, a két hős összecsapása valóban meg fog történni. A hír hallatára a Slash Film igyekezett utánajárni a dolgoknak és kiderítették, hogy a Warner Bros. mindkét változatot levédette és a domain neveket is bejegyeztette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)