Hirdetés

Képregényekben folytatódik a Batman: The Animated Series története

|

Egy többrészes minisorozatban fognak visszatérni a rajzfilmben megismert DC-karakterek.

Hirdetés

A mai napig rengeteg rajongó kedvence a több évadot is megélt Batman: The Animated Series, amiben Kevin Conroy szólaltatta meg Gotham köpenyes igazságosztóját. Hamarosan pedig folytatódni fog a kaland, ám a tévéképernyők helyett ezúttal füzetekben találkozhatunk a közkedvelt hősökkel.

Hirdetés

A DC Comics bejelentette a Batman: The Adventures Continue című alkotást, ami folytatni fogja az animációs széria cselekményét. A hat részből álló minisorozat sztorijáért ráadásul Paul Dini és Alan Burnett felel majd, ami azért is jó hír, mert mindketten dolgoztak anno a The Animated Seriesen. A művészi teendőket pedig Ty Templeton látja majd el. A füzetekben a címszereplő mellett több kedvelt karakter, például Batgirl és Nightwing is visszatér, de most először tiszteletét teszi ebben az univerzumban Jason Todd is.

A tervek szerint pont ott veszi kezdetét a képregénysorozat, ahol a rajzfilm véget ért, így nem érzi majd úgy az olvasó, hogy egy csomó idő eltelt a két alkotás között. A The Adventures Continue sztorijáról egyelőre csak kevés részlet derült ki, de az első felvonás leginkább két probléma körül forog majd. Az egyik az, hogy egy óriásrobot betör a Wayne Enterprise-hoz, a másik pedig Lex Luthor rejtélyes visszatérése Gotham Citybe.

Először digitálisan fog megjelenni a képregénysorozat valamikor áprilisban, majd május 6-án az amerikai boltok polcaira is felkerül kézzelfogható formában.

Ti örültök annak, hogy folytatódik a rajzfilm története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)