Hirdetés

Batman v Superman - a The Walking Dead sztárja is a stábban

|

Újabb híres színész neve bukkant fel a stáblistában, ezúttal a The Walking Dead egyik fontos karakterét játszó színészről derült ki, hogy szerepel majd a filmben.

Hirdetés

Már csak két hónapra vagyunk a Batman v Superman: Dawn of Justice premierjétől, ami egyértelműen az év egyik legjobban várt szuperhősös filmje, így folyamatosan érkeznek az infók a stábot és a történetet illetően.

Ezúttal a The Walking Deadben Maggie Greene-t játszó Lauren Cohanről derült ki, hogy helyet kapott a Zack Snyder nevével fémjelzett alkotásban, méghozzá nem is akárkit játszik majd. Az IMDB Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy Cohan kisasszony Martha Wayne-t, azaz Bruce Wayne édesanyját játsza majd. Mivel (spoiler) Batman már gyermekkorában elveszíti a szüleit, a színésznő valószínűleg túl sokat nem lesz a képernyőn, inkább csak néhány érdekes flashback erejéig tűnik majd fel.

Bruce Wayne apját egyébként az 50 évesen is szemtelenül jóképű Jeffrey Dean Morgan játssza majd, aki épp a hatodik évad végén csatlakozik a The Walking Dead stábjához, méghozzá a képregény ikonikus gonosztevője, Negan szerepében, így miután a filmben összemelegedtek, azonnal el is kezdhetik utálni egymást a Maggie Greene-t játszó színésznővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)