Hirdetés

Batman v Superman - befutott az őszinte trailer

|

Néhány hónappal a film premierje után a Smosh csapata végre elkészült kegyetlenül őszinte előzetessel, ami helyre teszi a DC univerzum nem túl meggyőző üdvöskéjét.

Hirdetés

A Batman v Superman: Dawn of Justice igencsak megosztotta a nézőket. Miközben a kritikusok szinte mindenbe belekötöttek, addig a rajongók része teljes mellszélességgel kiállt a film mellett, így mindkét tábor viszonylag hamar elkezdte kiabálni, hogy "Nem értesz hozzá, ne szólj bele!"

Badarság lenne azt mondani, hogy a filmmel nem voltak kisebb-nagyobb problémák, de ha hihetünk az első nyilatkozatoknak, a rendezői változattal minden a helyére kerül majd. A Smosh csapata időt és energiát nem kímélve elkészítette a film őszinte trailerét, ami majdnem hosszabbra sikeredett, mint a Batman v Superman érdemi része, de hát nem volt könnyű összefoglalni, mi minden történik ebben az egyébként igencsak mozgalmas alkotásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)