Hirdetés

Batman vs. Superman - megvan a cím és a logó

|

Egyre többet tudunk meg a Batman vs Supermanről. Most például kiderült, hogy mi is lesz a film igazi címe, illetve megkaptuk a hivatalos logót is. Kattintás után a csoda.

Hirdetés

Zack Snyder Ben Affleckkel súlyosbított filmjét eddig csak úgy emlegettük, hogy Batman vs Superman. Ennek mostantól vége, ugyanis nyilvánosságra hozták a film valódi címét.

A 2016-ban érkező szupermozi eddig nem sok minden árult el magáról. Azt már tudjuk, hogy Ben Affleck játssza majd Batmant, sőt a járgányát és a ruháját is megnézhettük már, de ez azért még kevés.

A Batman vs Superman név alatt futó film hivatalos címe Batman V Superman: Dawn of Justice. Ez igazából nem is rossz, nem bánkódunk, hogy a Justice League Origins-szel kapcsolatos pletyka végül nem igazolódott be.

A bejelentés mellé megkaptuk a Batman V Superman: Dawn of Justice hivatalos logóját is, amit alant meg is tekinthettek.

Mit szóltok ehhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)