Hirdetés

Batman v Superman - Doomsday is feltűnik az új előzetesben

|

Megkapta második előzetesét is Batman és Superman közös kalandja. Hol máshol vetítették volna le először, mint a Jimmy Kimmel Live műsorban!

Hirdetés

Lassan biztosra vehetjük, hogy a legjobban várt szuperhősös filmek biztosan a Jimmy Kimmel Live televíziós műsorban kapják meg ütős előzeteseiket. Így volt ez az Amerika Kapitány: Polgárháború esetében is, most pedig a DC Comics legendás hősei csaptak össze a Batman v Superman film második kedvcsinálójában.

Az új előzetes a két szuperhős közötti konfliktusra fókuszál, valamint kicsit jobban megismerhetjük Superman nemezisét, a Jesse Eisenberg által alakított Lex Luthort is. Az már csak hab a tortán, hogy most először láthatjuk Doomsday-t, az idegen szörnyeteget, aki a képregényekben egyszer meg is ölte Metropolis védelmezőjét.

Lessétek meg gyorsan a trailert!

Szerintetek amúgy kik lehetnek azok a szárnyas lények akiket egy pillanatra láthatunk a sivatagi jelenetnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)