Hirdetés

Batman v Superman: Dawn of Justice - legendás jelenetet vesznek fel (képek)

|

A Batman v Superman: Dawn of Justice egy teljesen más Batmant hoz el, mint a Nolan-féle trilógia, ezért ha csak röviden is, de muszáj kitérnie a hős eredetére. És nem is akárhogy teszi ezt.

Hirdetés

Valószínűleg egyetértünk abban, hogy a Wayne-szülők meggyilkolása az egyik legmegrázóbb esemény a képregények és az abból készült filmek történetében. A szörnyű eset nélkül Batman sem válhatott volna sötét lovaggá, így elengedhetetlen, hogy miután Christopher Nolan és a Gotham sorozat már megtette, Zack Snyder is beépítse a Batman v Superman: Dawn of Justice cselekményszálába, amelyben már Ben Affleck ölti magára a denevérjelmezt.

Nyilván dönthetett volna úgy is a rendező, hogy „ismeri már mindenki a jelenetet" címszóval kihagyja a filmből Bruce Wayne borzalmas emlékét, de a Batman v Superman: Dawn of Justice történetében a korábbi filmeknél idősebb Batman szerepel, ami valószínűleg magával hoz majd pár visszaemlékezést, így törvényszerű volt a gyilkosság ismételt bemutatása:

Wayne murder. #batmanvsuperman #bvschicago

A video posted by Dan Marcus (@danimalish) on

A photo posted by Dan Marcus (@danimalish) on

Ráadásul a hírek szerint Snyder IMAX kamerákkal forgatta a jelenetet, ami egy újabb dimenzióban mutathatja be az eseményeket.

A photo posted by Dan Marcus (@danimalish) on

Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. március 25-én költözik a mozikba, a főbb szerepekben pedig Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Ray Fisher és Diane Lane található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)