Hirdetés

Batman v Superman: Dawn of Justice - minden idők legdrágább filmje is lehet

|

Azt eddig is gondoltuk, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice nem egy kis költségvetésű produkció lesz, de úgy tűnik, a vártnál is sokkal nagyobbra duzzadtak a film költségei.

Hirdetés

A jelek szerint, eléggé elszaladt a ló a szuperhősös filmeket gyártó stúdiókkal, ugyanis nem sokkal azután, hogy kiderült, milyen hatalmas költségvetéssel készül az Avengers: Infinity War két része, úgy tűnik, a Batman v Superman is elég sokba fog kerülni.

Egy beszámoló szerint (amit a stúdió nem erősített meg) 410 millió dollár körüli összegbe fog fájni a Warnernek a két DC-karakter összeeresztése, amivel közel járnak minden idők legdrágább filmjének a büdzséjéhez. Ezt a rekordot jelenleg 410,6 millió dollárral A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken tartja. Ráadásul a stúdió ezzel nem is fejezi be a DC-univerzumra való költést, ugyanis a Justice League-filmet ők is kétrészesre tervezik, amiknek az együttes költségvetése egymilliárd dollár lehet.

Szerintetek nem vállal túl nagy kockázatot a Warner?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)