Hirdetés

Batman v Superman: Dawn of Justice - új képek a filmből

|

Bár a premierig még közel egy év van hátra, már most szivárognak a képek a Batman v Superman forgatásáról. Ezúttal a történet 3 főszereplője van a középpontban.

Hirdetés

Jómagam a Nolan-féle Batman széria egyik nagy rajongója vagyok, de nagyon kíváncsian várom, hogy milyen lesz Betflack és Superman párharca, főleg úgy, hogy a háttérből a hosszú hajú Lex Luthor is belekontárkodik a dolgokba.

A Warner Bros. most épp őket szemelte, hogy néhány képpel emlékeztesse a rajongókat, hogy készül a film, még ha sokat is kell rá várni. Batmant is ikonikus denevéres reflektor előtt kapták lencsevégre, míg Jessen Eisenberg karakterét a saját főhadiszállásán, a LexCorp felirat legalábbis erről árulkodik.

A Batman v. Superman: Dawn of Justice 2015. március 25-én kerül majd a mozivászonra, de nem kell eddig várnunk, hogy szuperhősökkel találkozzunk, hiszen a Fantasztikus négyes még idén, a Deadpool pedig februárban érkezik.

Ti melyik szuperhősös filmet várjátok leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)