Hirdetés

Batman v Superman - az eredeti Doomsday sokkal képregényesebb lett volna

|

Egy ekkora film elkészítésénél nem ritka, és nem meglepő, ha menet közben sok átalakítás történik. Így történt ez Doomsday modelljével is.

Hirdetés

A Batman v Superman főgonosza csak félig volt Lex Luthor. Mindenki kedvenc köpenyes megmentőjét végül Doomsday tette sírba, aki egyébként többször is átalakult a film készítése alatt.

Designer Jerad S. Marantz eredeti víziója sokkal közelebb állt a Dan Jurgen által eredetileg megálmodott karakterhez. Arról nincs hivatalos infó, hogy végül miért döntöttek egy másik megvalósítás mellett, de valószínűleg az lehetett az ok, hogy egy sokkal félelmetesebb és eltúlzottabb verziót akart a stúdió.

Bár a filmbe végül bekerült változat sem volt olyan nagyon rossz, az inkább hasonlított egy szupercsontos hegyi trollra, mint arra a Doomsdayre, akiket a képregényekben már láttunk. Talán majd legközelebb.

Ma József Attila születésnapja van, tehát versben is megénekeljük a csalódottságunkat:

S lám, így múlik az ősök dicsősége
Hollywood kicsit mindig mást akar
S hiába nézünk fel kérdőn az égre
Az új Doomday így is ápol, s eltakar

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)