Hirdetés

Batman v Superman - annyira azért nem lesz durva

|

Kiderült, milyen korhatári besorolást kapott a jövő tavasszal a mozikba kerülő Batman v Superman, ez alapján pedig úgy tűnik, nem egy sötét, felnőtteknek szánt verziót kapunk.

Hirdetés

Az utóbbi években némi túlzással lesöpörték a DC képregényeinek filmes adaptációit a Marvel univerzumának feldolgozásai, de az első, zárt körű vetítés alapján a Batman v Superman: Dawn of Justice akár újra versenybe hozhatja őket. Az viszont már most biztos, hogy a film, hasonlóan az elmúlt évek szuperhősös sztorijaihoz túlságosan azért nem lesz durva.

Annak ellenére ugyanis, hogy az MPAA indoklása szerint "végig a film során felfokozott erőszakot és akciót tartalmazó jelenetek, és némi érzékiség" is akad a filmben, csupán 13 éven felülieknek szóló besorolást kapott a produkció. Ez tehát nem csupán azt jelenti, hogy a Batman v Supermanben azért nem fog fröcsögni a vér, hanem azt is, hogy egy szerelmi szál is a képernyőre kerül. A korhatári besorolás ténye egyébként azt is jelentheti, hogy hamarosan megjelenhet egy új trailer is a filmről, de ennek az időzítésével kapcsolatban maximum találgatni lehet.

Ti mit vártok a Batman v Supermantől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)