Hirdetés

Ilyen lenne, ha Batman és Pennywise összecsapna

|

Ben Affleck Batmanjének van már negatív tapasztalata bohócnak öltözött rosszfiúkkal, de nem biztos, hogy az most segítségére lesz.

Hirdetés

Az Az hatalmas siker lett, az interneten elterjedt mémek pedig csak még tovább tolják a népszerűségét. Az ijesztő bohóc most a félelem másik megtestesítőjével, Gotham városának őrzőjével csap össze ebben a rajongói trailerben, ami olyan jól sikerült, hogy a teljes verziót is megnéznénk.

Hirdetés

Egyébként a tematika alapvetően adja magát. Ki más, mint Batman csaphatna össze Pennywise karakterével. Azt is könnyen eltudjuk képzelni, hogy még a Jokerrel is összepacsiznának Batman ellen.

A trailer egyébként a Batman v Superman jeleneteiből építkezik, ami egyébként a szokásosnál is picit sötétebb tónusban tálalja a bőregeret. Tökéletes alap egy ilyen videóhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)