Hirdetés

Batman vs. Superman - meglepő, ki alakítja majd Lex Luthort és Alfredet

|

Az Acélember folytatásában nem csak a Batmant alakító színész lesz új: Lex Luthort és Alfredet is lecserélték. De vajon jól döntöttek?

Hirdetés

2016-ban jön a Batman vs. Superman mozifilm, ami egyelőre a castingolási fázisban tart.

Nagyon reménykedünk abban, hogy a rendező, Zack Snyder döntései nem okoznak csalódást. Miután Ben Afflecket tette meg Batmannek, az egész internet felhördült, de most, hogy újabb két színész csatlakozott a stábhoz, szintén kezd eluralkodni a káosz. A kopasz főgonoszt, Superman legfőbb riválisát az az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA jelölt Jesse Eisenberg fogja alakítani, aki sokaknak a Zombielandből, a Social Network - Közösségi hálóból és a Szemfényvesztőkből lehet ismerős, és az évek során védjegyévé vált göndör haja, amitől Luthor megformálása miatt alighanem meg kell majd válnia.
 

Kevésbé meglepő, de mindenképpen érdekes, hogy Alfred, az inas szerepére Jeremy Ironst kérték fel. Őt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, legtöbben alighanem a The Borgias Rodrigo Borgiájaként emlékeznek rá az elmúlt évekből.
 

Mit gondoltok, mennyire volt jó választás a két színész? Kit tettetek volna meg helyettük a szerepekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)