Hirdetés

Batmannek és Lois Lane-nek gyereke lett volna a Justice League folytatásában?

|

Ha hihetünk pár kiszivárgott storyboardnak, akkor akár igen merész irányt is vehetett volna Zack Snyder tervezett trilógiája.

Hirdetés

Már csak hetek választanak el minket attól, hogy megnézhessük az Igazság Ligájának azon változatát, amely megfelel a Zack Snyder eredeti elképzeléseinek, viszont ennek kapcsán nem felejthetjük el, hogy a rendező eredetileg még ennél is hosszabbra tervezte a filmes univerzumot, ugyanis a tervek szerint a film egy trilógia első darabja lett volna. Most úgy tűnik, hogy kiderült egy-két dolog a történet megálmodott folytatásából és igen meglepő ötletek is vannak benne.

A Twitter egyik felhasználója nemrég megosztott néhány storyboardot a tervezett folytatásokról és míg az eredeti képeket már levetette a jogtulajdonos (vagyis a Warner Bros.), szerencsére másoknak köszönhetően azért fennmaradt, hogy nagyjából mi is volt a tartalmuk.

Hirdetés

A tervek szerint a második részben Batman felfedezte volna, hogy Lois gyereket vár tőle és míg utóbbi váltig állítja, hogy nem tőle származik, Flash végül megerősítette volna a gyanúját, miután visszautazott az időben. A nagyszabású trilógia végül azzal zárult volna, hogy Batman feláldozza magát a Darkseid elleni végső csatában.

Ez így összefoglalva nagyjából úgy hangzik, mintha egy brazil szappanoperát kevernénk össze egy Doctor Who epizóddal, így nem lennénk meglepve, ha ez a történet sokat változott volna, mire a folyamat eljut a tényleges forgatásig. Persze hiába a nagy tervek, Zack Snyder korábban azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem tervezi folytatni a filmet, bár hozzátette, hogy bármi megtörténhet, elvégre arra sem számított, hogy a Snyder Cutot lesz lehetősége elkészíteni.

Ki tudja, talán egy pár év múlva a rendezőnek lesz ideje és lehetősége arra is, hogy ezt az őrült családi viszályt valóra váltsa. Ti mit szólnátok ehhez a folytatáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)