Hirdetés

Batmanre utalt volna a Shazam! Az istenek haragja kivágott jelenete

|

A DCEU végnapjaiban érthető, hogy inkább elengedték az utalgatást.

Hirdetés

Nem a Shazam! Az istenek haragja lett az a DC-s film, amiért siratni fogjuk a hamarosan búcsúzó DC moziverzumot. Megvoltak még persze ettől a maga pillanatai, most pedig kiderült, hogy volt egy olyan kivágott jelenete is a filmnek, ami összekötötte volna ezt a kalandot és a 2017-es Az Igazság Ligája mozit.

Ha teljesen pontosak akarunk lenni, akkor nem egy teljesen kukázott jelenetről van szó, a két főszereplő beszélgetéséből csak a Batmanre és Az Igazság Ligája mozifilmre vonatkozó konkrét utalást nyesték ki.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi videóban is látható, mikor Freddy meg akarta indokolni Billynek azt, hogy miért kalandozik olykor egymaga, az eredeti felvételen Batman példáját hozta fel. Azt mondta, hogy Gotham City alapvetően egy "egyszupis" város, vagyis egyetlen szuperhős védelmezi, de ha igazán nagy fenyegetés jön, mondjuk óriási portálok nyílnak meg az égen és rovarszerű drónok támadnak, akkor a hősök csapattá formálódnak. 

Egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsa Shazamnek az új DCU-ban, James Gunn újraindított moziverzumában, de az bizonyos, hogy könnyebb lesz a karaktert beilleszteni az új kánonba, ha a filmjében nincsenek konkrét utalások a korábbi Igazság Ligájára.

Mondjuk amilyen rosszul teljesít a mozikban, egyáltalán nem valószínű, hogy bármiféle folytatást is kap a Shazam! Az istenek haragja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)