Hirdetés

Batmant is belerángatják az NFT-őrületbe

|

Rengeteg digitális token készül majd a DC Comics köpenyes igazságosztója alapján.

Hirdetés

Bizonyos körökben szépen teljesítenek a nem helyettesíthető tokenek, vagyis az NFT-k, de egyelőre úgy tűnik, hogy a játékosok többségét nem nyűgözte le a technológia.

Az érdeklődés hiánya nem biztos, hogy eltántorítja majd a stúdiókat attól, hogy részletesebben foglalkozzanak ezekkel a digitális apróságokkal, amik egyébként már nem csak videojátékos fronton támadnak. Még az egyik legnépszerűbb szuperhőst is "összetokenezik".

A DC Comics összeállt a Palm NFT Studio csapatával, hogy elhozza nekünk a Batmanhez kapcsolódó Bat Cowl Collectiont. A gyűjtemény részeként több mint 200 ezer egyedi, 3D-s csuklya lesz elérhető a piactéren április 26-tól kezdődően. A tokenek begyűjtésével a rajongók hozzáférhetnek majd egy privát DC-s fórumhoz is, ahol kulisszák mögötti tartalmak, események és merchandise-ok várják a képregényrajongókat.

Hirdetés

Sőt, a terv az, hogy valahogy a későbbi DC-s sztorikba is belepakolják a Bat Cowl Collectiont. Kérdés persze, hogy mekkora sikere lenne annak, ha például Batman legközelebb egy eltűnt NFT-gyűjtemény után nyomozna. A DC Comics CCO-ja, Jim Lee kifejezetten optimistának tűnik az ötlet kapcsán. Szerinte azért volt jó választás ehhez az egészhez a karaktert, mert az elmúlt 83 évben sokszor változott meg Gotham védelmezőjének megjelenése. Végülis van logika benne.

Szerintetek a DC-rajongók körében jobb fogadtatásban részesülnek majd az NFT-k?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)