Hirdetés

Valaki Batmobilban autózva igyekszik felvidítani az embereket San Diegóban

|

Történetünk főhőse a DC denevéremberének beöltözve ügyködik azon, hogy jókedvre derítse a lakosságot.

Hirdetés

Mivel már eddig is súlyos következményei voltak a koronavírusnak, teljesen érthető, hogy mindenki stresszes és feszült a járvány miatt. Az sem javít a helyzeten, hogy rengetegen kénytelenek az otthonukban maradni, viszont egy amerikai nagyváros lakói nemrég érdekes és meglepően menő jelenségnek lehettek szemtanúi.

Hirdetés

Az ABC 10 News számolt be arról, hogy egy Chris Banner nevű fickó Batmannek öltözve, egy ütős Batmobile-ban furikázva próbálja meg picit felvidítani az embereket a járvány idején San Diegóban. A járgány egyébként az 1989-es Batman - A denevérember című filmben látott jármű életnagyságú másolata, amit ráadásul Banner egy barátjával együtt épített meg.

Ha még több részletet szeretnétek megtudni erről a jópofa sztoriról, akkor mindenképp ajánlott meglesni az alábbi videót, amiben egyébként azt is meghallgathatjátok, hogyan tudja utánozni Banner a köpenyes igazságosztót.

Ti jókedvre derülnétek egy Batmobile láttán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)