Hirdetés

Továbbra is készül a Battlestar Galactica film

|

A rendező megnyugtatta a rajongókat, és még egy-két részletet is elárult a készülő projektről.

Hirdetés

Még 2016-ban jelentette be a Universal a Battlestar Galactica filmet, ami az 1978-as sorozaton alapul, és az a Francis Lawrence rendezi, aki például a most készülő Vörös verében is dolgozik. Elég nagy csend volt mostanában a projekt körül, de a rendező most elárult néhány érdekességet.

Hirdetés

A rendező a ComingSoon interjújában beszélt arról, hogy még mindig dolgozik a filmen, méghozzá azzal a Lisa Joy-jal, aki a Westworld sorozatért is felelős. Lawrence-re nagy hatással volt az eredeti Battlestar Galactica, ezért igyekszik a nosztalgikus élményt belekeverni a mozivászonra szánt filmbe is, de alapjáraton egy egyedi alkotásra számíthatunk.

Vannak köztetek Battlestar Galactica-rajongók? Mit vártok a mozifilmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)