Hirdetés

Batwoman - megjött az első előzetes

|

Bár az Arrowverse egy szériája lezárul, nem kell sokat várnunk, hogy egy új induljon.

Hirdetés

A nyolcadik évaddal véget ér az Arrow, avagy a Zöld Íjász, de a The CW már be is tervezte a helyére a Batwomant.

Hirdetés

Korábban egy képen már láthattuk a karaktert megformáló Ruby Rose-t teljes menetfelszerelésben, de ma megérkezett az első trailer is. A cselekmény három évvel Batman eltűnése után játszódik, amikor Gotham rendőrségét megrohamozzák a bűnözők. Jacob Kane és jól felszerelt csapata védelmezi a várost, de csak lánya, Kate Kane (avagy Batwoman) segítségével járhat sikerrel. Kate Lucius Fox fia, Luke Fox, valamint mostohanővére, Mary közreműködésével felölti a jelmezt, és az igazságért harcolva püföli szét a rosszfiúkat, miközben azért saját démonaival is meg kell küzdenie.

A széria ősszel debütál a The CW csatornán. Ebből a videóból felzárkózhattok, megtudhattok mindent, amit a karakterről tudni érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)