Hirdetés

Batwoman sorozattal készül a CW

|

Hamarosan egy új DC karakter is felbukkanhat a CW folyamatosan bővülő repertoárjában.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint Batwoman először a szokásos, éves Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow és Supergirl crossover eseményben fog feltűnni. Ezt követően remélhetőleg megkapja a zöld lámpát és már 2019-ben láthatjuk az első évadot, amin jelenleg is dolgoznak.

Hirdetés

Caroline Dries lesz az író és a vezető producer. A hölgy korábban a The Vampire Diaries és Melrose Place sorozatokon dolgozott. Hogy megállja-e majd a helyét egy gothami sztori mesélőjeként az majd elválik.

A rövid sztori leírás szerint Kate Kane kalandját követhetjük majd, ahogy szépen lassan azzá a harcossá válik, aki mindig is lenni akart. Megküzd majd saját démonaival, és Gotham igazságosztójává válik. Reméljük, hogy a CW csapata ezt képes lesz elfogadhatóan tálalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)